Am pornit din Ploiești, KM 0 al Răcoririi, în cea mai tare experiență de răcorire a României: Caravana Bergenbier EU SUNT 12! Oraș cu oraș, timp de o lună și jumătate, mergem prin țară și aducem în premieră cel mai cool bar din gheață reală, bulgăreală în plină vară, activități de realitate virtuală și multe altele. 

Bogdan Stelea, Gabi Balint și Miță de la Bere Gratis au dat startul Caravanei EU SUNT 12 din fața Palatului Culturii, pe 9 iunie. Ploieștenii au văzut ce înseamnă răcorirea adevărată și au intrat în barul de gheață din camionul Bergenbier, unde au băut un Bergenbier rece la -5⁰C.

Mândri au fost cei care au reușit să îi dea gol lui Bogdan Stelea în zona special amenajată în fața studioului Europa FM din piață. Sub atenta supraveghere a lui Stelea, cei care s-au încumetat să șuteze la poartă au primit mănuși de portar semnate de acesta. Iar cei care au intrat în camionul cu activități de realitate virtuală, sau în iglu-ul special amenajat în piață, au experimentat răcorirea pe trasee de munte, sau au exersat loviturile de cap la poartă. A fost o zi plină de activități inedite, iar mulți oameni au putut încerca pentru prima dată tehnologiile noi de realitate virtuală, răcoriți de Bergenbier.

Seara am încheiat-o cu vizionarea meciului România-Polonia și cu un super show de mapping pe fațada Palatului Culturii, care a fost ”înghețat” pentru câteva clipe în cadrul Caravanei. Dacă nu ai putut ajunge la Ploiești în cele două zile, avem pentru tine o retrospectivă a celor întâmplate:

Urmărește Caravana Bergenbier EU SUNT 12 pe traseul răcoririi și hai să vorbim pe pagina de Facebook Bergenbier!